Cookies on this website
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you click 'Continue' we'll assume that you are happy to receive all cookies and you won't see this message again. Click 'Find out more' for information on how to change your cookie settings.
BS1.jpg

Session 1

Welcome and introductions:
Chairs: Ken Reid FRS and Howard Clark

Welcome to Department: Antony Galione FRS

9.10  Tony Day From Factor H to TSG-6: a journey influenced by Bob (20 min)

9.30  Simon Clark The role of complement in ocular health and disease (20 min)

9.50  Steve Perkins  Factor H and C3 structure and variants   (20 min)

10.10 Wilhelm Schwaeble Bob and the cross talk between all three pathways of complement (20 min)

BS4.jpg

Session 4

Chairs: Geza Ambrus-Aikelin and Sotiria Boukouvala 

2.20 Francis Sim Increased prevalence of idiopathic scoliosis in patients diagnosed with haematopoetic malignancy in childhood (15 min)  

2.35 Tim Hickling Immunosafety complements drug discovery and development (20 min)

2.55 Krishna Gulla Vaccine manufacturing process (20 min) NB not available online - contains confidential information 

BS5.jpg

Session 5

Chairs: Tom Eirik Mollnes and Uday Kishore

3.45 Zihe Rao Structural studies of economically  important viral proteins (20 min)

4.05 Vivek Malhotra Tissue fibrosis (20 min)

4.25 Peter Garred  The lectin pathway of complement: a tour down memory lane (20 min)

4.45 Reinhard Würzner Subtotal deficiencies of factor H, C6 and C7 (20 min)